Καλαμαριά: Σήμερα απολογείται ο ψυκτικός που σκότωσε 63χρονη με σφυρί

Καλαμαριά: Σήμερα απολογείται ο ψυκτικός που σκότωσε 63χρονη με σφυρί

Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την προανάκριση την πράξη του - Πώς από τη συντήρηση του κλιματιστικού έφτασε στον φόνο

kalamaria
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία τον κάλεσε για τη συντήρηση του κλιματιστικού της. Ο ψυκτικός είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο 31χρονος περιέγραψε κατά την προανάκιση τα γεγονότατα και παραδέχθηκε την πράξη του. Όπως είπε, διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα επειδή του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και συγκεκριμένα να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό. Ο ψυκτικός δεν δέχθηκε να κάνει τις επιπλέον εργασίες και ζήτησε να φύγει για να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα να αντιδράσει, εμποδίζοντάς τον να φύγει από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την έσπρωξε και αυτή τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Ο άνδρας εγκατέλειψε αιμόφυρτη τη γυναίκα στο πάτωμα του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα από την κόρη της. Καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε άτομα του περιβάλλοντός της και οι έρευνες καρποφόρησαν άμεσα με τη σύλληψη και την ομολογία του νεαρού ψυκτικού.

Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Κλείσιμο
Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τη σκότωσε και μετά πήγε στα άλλα ραντεβού του

Η παραδοχή του εγκλήματος λύνει τα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα αναπάντητα. Τα δεκάδες κτυπήματα με το σφυρί στο κεφάλι και το σώμα της γυναίκας, δεν φανερώνουν μία έξαρση της στιγμής, αλλά ένα άπλετο μίσος του δράστη για το θύμα. Επιπροσθέτως, μεγάλη εντύπωση έχει κάνει το γεγονός ότι αφού σκότωσε τη γυναίκα, ο νεαρός ψυκτικός πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, έφυγε από το σπίτι και πήγε στα υπόλοιπα ραντεβού που είχε κλείσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης