Χίος: «Στόλιζε» το μαγαζί του με βάζα γεμάτα χασίς

Χίος: «Στόλιζε» το μαγαζί του με βάζα γεμάτα χασίς

Εντοπίστηκαν δέκα γυάλινα βάζα και 14 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 400 γραμμαρίων

Xios-xasis
Γεμάτο με γυάλινα βάζα ήταν το κατάστημα ενός 53χρονου Έλληνα στην Χίο, αλλά τα φυτικά αποσπάσματα που περιείχαν δεν ήταν... βότανα! Ο καταστηματάρχης δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες για το εμπόρευμα που διέθετε.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, εντοπίστηκαν δέκα γυάλινα βάζα και 14 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 400 γραμμαρίων, τις οποίες ο δράστης προόριζε προς πώληση έναντι αμοιβής σε άγνωστους μέχρι στιγμής πελάτες του.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς προμηθευόταν το χασίς και από ποιους, αλλά και σε ποιους το διακινούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης