Κιλκίς: Με κλεμμένο όπλο φύλαγε την χασισοφυτεία στο κοτέτσι!

Κιλκίς: Με κλεμμένο όπλο φύλαγε την χασισοφυτεία στο κοτέτσι!

Ο  37χρονος καλλιεργητής συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας

Kilkis-xasisofyteia-oplo
Τον χώρο που χρησιμοποιούσε παλιότερα ως... κοτέτσι στην αυλή του σπιτιού του είχε διαμορφώσει κατάλληλα για να καλλιεργεί μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας.

Οι αστυνομικοί από το Κιλκίς είχαν δεχθεί πληροφορίες για την χασισοκαλλιέργεια που βρισκόταν σε εξέλιξη και, όταν εντόπισαν την κατοικία του υπόπτου σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, του έβαλαν χειροπέδες και ξερίζωσαν τα 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 90 εκατοστών που καλλιεργούσε, ενώ μέσα στο σπίτι του βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 167 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του από άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2012! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, αλλά εξετάζεται αν θα του απαγγελθεί κατηγορία για κλοπή ή για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος αναφορικά με το κλεμμένο όπλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης