Νέα χασισοφυτεία με 1.335 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο

Νέα χασισοφυτεία με 1.335 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 39 χρόνων και ένας 28χρονος αλλοδαπός

Rethymno-xasisofyteies
«Φουντώνει» η χασισοκαλλιέργεια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου όπου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης εξερεύνησης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκε άλλη μια τεράστια φυτεία... οκτώ επιπέδων στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 1.335 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της συγκομιδής!

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, του Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τα χασισόδεντρα της ποικιλίας «νανάκια» σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Χρωμοναστήρι του Δήμου Ρεθύμνης. Κατά την διάρκεια της έρευνας, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 39 χρόνων και ένας 28χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν πλήθος κινητά και ένας γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε έναν χώρο κοντά στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 42χρονος βρέθηκαν άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης