Χαλκίδα: Έδειραν και λήστεψαν άστεγο - Του πήραν μέχρι και την κάρτα για το επίδομα!

Χαλκίδα: Έδειραν και λήστεψαν άστεγο - Του πήραν μέχρι και την κάρτα για το επίδομα!

Δεν έχει προηγούμενο η απανθρωπιά δυο ζευγαριών, που στοχοποίησαν έναν… άστεγο για να του αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που είχε

astegos
Δεν έχει προηγούμενο η απανθρωπιά δυο ζευγαριών, που στοχοποίησαν έναν… άστεγο για να του αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που είχε και την… κάρτα για το επίδομα βοήθειας που παίρνει! Μάλιστα, για να τον ληστέψουν τον απήγαγαν από τις αποθήκες του Ο.Σ.Ε. στην Χαλκίδα όπου κοιμόταν!

Ο άτυχος 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τα ξημερώματα του Σαββάτου αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν δύο ζευγάρια και τον δια της βίας μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, όπου τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα, του άρπαξαν 25 ευρώ, το κινητό του και την κάρτα και στη συνέχεια τον πέταξαν στον δρόμο και έφυγαν!

Από τις περιγραφές που έδωσε ο άστεγος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα ένα ζευγάρι 39χρονων Ελλήνων και βρήκαν πάνω στη γυναίκα τα κλεμμένα χρήματα.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για αρπαγή, ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ οι αναζητήσεις για την σύλληψη του δεύτερου ζευγαριού βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης