Τρεις φίλοι διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy στο Ρέθυμνο

Τρεις φίλοι διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy στο Ρέθυμνο

Στις έρευνες που ακολούθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 

astynomia-3
Κρατήθηκαν μακριά από τις... χασισοφυτείες που εντοπίζονται η μια μετά την άλλη το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τρεις νεαροί Έλληνες, αλλά προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα διακινώντας ποσότητες κοκαΐνης και ecstasy σε χρήστες στο Ρέθυμνο!

Όμως, οι τρεις φίλοι ηλικίας 20, 25 και 32 χρόνων έπεσαν σε περιπολία αστυνομικών του Τ.A.E., οι οποίοι τους σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχαν από κοινού στην κατοχή τους 16 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 11,2 γραμμάρια κοκαΐνης, άλλες εννέα συσκευασίες με 1,7 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης MDMA (ecstasy), μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Στις έρευνες που ακολούθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά η οποία, πέρα από αυτήν της κατοχής ναρκωτικών, τεκμηρίωσε και την κατηγορία της διακίνησης με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης