«Επαγγελματίας» διαρρήκτης στα χέρια της αστυνομίας

«Επαγγελματίας» διαρρήκτης στα χέρια της αστυνομίας

Ο 40χρονος Έλληνας θεωρείται… «επαγγελματίας» διαρρήκτης και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για κλοπές

laurio-sta-xeria-astunomias-enas-tous-diarriktes-anoigan-spitia
Σε όλη την Ελλάδα αναζητούσαν έναν… προφέσορα στις διαρρήξεις, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας ήταν αυτοί που κατάφεραν να τον εντοπίσουν στη μακεδονική πόλη και να του περάσουν χειροπέδες, καθώς διώκεται με ένταλμα σύλληψης.

Ο 40χρονος Έλληνας θεωρείται… «επαγγελματίας» διαρρήκτης και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση. Μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και θα ξεκινήσει… τουρ στις δικαστικές αρχές που τον αναζητούσαν!

Μετά από πληροφορίες που δόθηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, εντοπίστηκε από τους συναδέλφους τους του τμήματος Πωγωνίου στο Δελβινάκι ένας 40χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για παράνομη διακίνηση μεταναστών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε να εγκλειστεί στις φυλακές Σταυρακίου για να εκτίσει την ποινή.

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί πολεοδομικών σχεδίων και φοροδιαφυγή που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 63χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων- Βελβεντού.

Σε περιοχή της Ζακύνθου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 39χρονος αλλοδαπόςς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης