Μυτιλήνη: Λήστεψε μητέρα και γιο με την απειλή μαχαιριού

Μυτιλήνη: Λήστεψε μητέρα και γιο με την απειλή μαχαιριού

Η κινητοποίηση των Αρχών οδήγησε στον άμεσο εντοπισμό του δράστη

heiropedes
Στιγμές τρόμου και φόβου ακόμη και για τη ζωή τους έζησαν ένας 58χρονος και η 84χρονη μητέρα του στη Μυτιλήνη, όταν ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα παραβίασε την είσοδο του σπιτιού τους στη Μυτιλήνη και τους ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού που κράδαινε.

Μητέρα και γιος δεν τόλμησαν να αντισταθούν στον εισβολέα, ο οποίος άρπαξε το ποσό των 350 ευρώ και συνέχισε να ψάχνει το σπίτι αναζητώντας τιμαλφή ή άλλα χρήματα. Δεν βρήκε, όμως, κι έτσι άρπαξε ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα ζευγάρι κιάλια και τράπηκε σε φυγή. Τα θύματα ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας δίνοντας την περιγραφή του κακοποιού, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση σε μια κοντινή δημοτική οδό και συνελήφθη.

Ο 31χρονος Έλληνας είχε μαζί του τα κλεμμένα κιάλια, την κουκούλα, το μαχαίρι που είχε λάμα μήκους 12 εκατοστών και δύο κατσαβίδια τα οποία κατασχέθηκαν, δεν είχε όμως και τα χρήματα που προφανώς είχε προλάβει να κρύψει.

Η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται, ενώ ο 31χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης