Αμαλιάδα: Ένας 50χρονος κατευθυνόταν στην κηδεία του πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή

Αμαλιάδα: Ένας 50χρονος κατευθυνόταν στην κηδεία του πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή

Σοκ στην κοινωνία της Αμαλιάδας, καθώς ένας 50χρονος άνδρας επέστρεφε στην πόλη για να παραστεί στην κηδεία του 80χρονου πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή

keri_penthos
Τραγικές στιγμές ζει μια οικογένεια στην Αμαλιάδα, καθώς μέσα σε 24 ώρες έφυγαν από τη ζωή ο πατέρας και ο γιός. Μάλιστα, ο γιός εξέπνευσε στη διαδρομή προς την Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του.

Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν έφυγε από τη ζωή ο 80χρονος πατέρας, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με την επάρατη νόσο για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα παιδιά του με πόνο ψυχής προγραμμάτισαν την κηδεία του για την Τετάρτη, ειδοποιώντας παράλληλα και τα αδέλφια που δεν βρίσκονταν στην Αμαλιάδα.

Ο ένας γιος με την σύζυγό του βρισκποταν στο Τορόντο του Καναδά, ο άλλος στην Κύπρο και ο τρίτος, ηλικίας 50 ετών, στη Χαλκιδική, όπου εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Όλοι προγραμμάτισαν τα ταξίδια της επιστροφής στην Αμαλιάδα για την κηδεία του πατέρα τους και πρώτος αναμενόταν τα ξημερώματα της Τρίτης ο 50χρονος, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας έφθασαν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα του ξεκίνησε αμέσως από την Χαλκιδική για να επιστρέψει στην Αμαλιάδα. Αρχικά μετέβη με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τους οικείους του, εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη σε Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ανέβει λίγο η πίεσή του, του χορηγήθηκε σχετική φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε από το Νοσοκομείο με προορισμό την Αθήνα.

Εκεί τον ανέμενε ένας φίλος του, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στην Αμαλιάδα. Ο 50χρονος το δέχτηκε και πριν ξεκινήσουν για την Αμαλιάδα κάθισαν σε ταβέρνα στην περιοχή του Κολωνού για να φάνε κάτι, αναμένοντας επίσης έναν φίλο τους ου ήθελε να συλλυπηθεί τον 50χρονο. Όταν ο φίλος έφθασε στην ταβέρνα και τον αντιλήφθηκε ο 50χρονος, σήκωσε το ποτήρι του για να τον χαιρετήσει και πριν προλάβει να του μιλήσει, σωριάστηκε στο πάτωμα.

Κλείσιμο
Οι φίλοι του και οι θαμώνες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι ο 50χρονος υπέστη αρχικά βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εν συνεχεία ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πηγή: PatrisNews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης