Πύργος: τρεις ανήλικοι λήστεψαν 18χρονο

Πύργος: τρεις ανήλικοι λήστεψαν 18χρονο

Οι δράστες ήταν ηλικίας 14,16 και 17 ετών

peripoliko_6
Μια συμμορία ανήλικων παιδιών ήταν οι δράστες του ξυλοδαρμού και της ληστείας ενός 18χρονου Έλληνα, στον οποίο είχαν επιτεθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που περπατούσε προς το σπίτι του στον Πύργο. Οι τρεις νεαροί ηλικίας 14, 16 και 17 χρόνων είχαν ξυλοκοπήσει τον έφηβο και του είχαν αρπάξει 15 ευρώ και ένα κινητό.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα από τους άνδρες της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών και οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκων και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

*** Με την κατηγορία της ληστείας σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας για την επίθεση σε βάρος ενός 36χρονου αλλοδαπού που διέπραξε μαζί με άλλον ένα συνεργό του. Οι δράστες άρπαξαν με τη χρήση βίας το κινητό και το πορτοφόλι του 36χρονου που είχε μέσα 40 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του δεύτερου ληστή, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης