Καψώνι στις εθνικές οδούς για τους οδηγούς που επιστρέφουν στην Αθήνα

Καψώνι στις εθνικές οδούς για τους οδηγούς που επιστρέφουν στην Αθήνα

Έχουν ανοιχτές ελάχιστες θυρίδες στα διόδια και για να περάσει κάθε αυτοκίνητο πρέπει να σηκωθεί η μπάρα - Ταλαιπωρία χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου

kinisi_main
Σε καψώνι εξελίσσεται για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Αθήνα η επιστροφή στην πρωτεύουσα λόγω της τακτικής που ακολουθείται από τις εταιρείες διαχείρισης των διοδίων.

Αν και η διέλευση από τα δίοδια είναι ελεύθερη για σήμερα και άρα θα έπρεπε να μην παρατηρούνται ουρές, εντούτοις οι υπεύθυνοι αφενός μεν δεν έχουν σηκώσει τις μπάρες - και άρα κάθε όχημα πρέπει να περιμένει μέχρι να κατέβει και να ανέβει η μπάρα μπροστά του -  και αφετέρου σε κεντρικά διόδια με μεγάλο αριθμό θυρίδων, οι ανοιχτές είναι ελάχιστες.

Αποτέλεσμα της καταστασης αυτής είναι εδώ και αρκετές ώρες οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα καθώς τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Η ταλαιπωρία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στις 4 το απόγευμα ξεκινούσε από το ύψος της Κορίνθου και έφτανε μέχρι και την Ελευσίνα. Λίγο πριν τις 7:30 η κατάσταση είχε βελτιωθεί ελάχιστα με τις χαμηλές ταχύτητες να ισχύουν από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι πριν την Ελευσίνα.

xarti-n12

Κλείσιμο
Προβλήματα αντιμετώπιζαν μετά τις 5:30 το απόγευμα και μέχρι περίπου τις 7 και οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της Μαλακάσας μέχρι τον κόμβο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση.

Εικόνες από το ύψος της Κορίνθου στις 3:30 το μεσημέρι:

epistrofi2
epistrofi

Λίγο μετά τις 4 δημιουργήθηκε πρόβλημα και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψο της Κάντζας λόγω τροχαίου.

Εικόνες με αυξημένη την κίνηση και στα δύο ρεύματα είχαν καταγραφεί από τις 11:30 το πρωί και στα δύο ρεύματα με τους ψηφοφόρους είτε να σπεύσουν να φτάσουν στον προορισμό τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε για να πάνε σε κάποια παραλία και μετά να ψηφίσουν.

Μικροδυσκολίες παρατηρούνται σχεδόν όλη την ημέρα και στα διόδια της Γέφυρας με τα οχήματα αρκετές φορές να φτάνουν έως και τον πρώτο πυλώνα στο ρεύμα προς Αντίρριο και έως και το ένα χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ρίο με την κυκλοφορία όμως να γίνεται χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Αυξημένη κίνηση στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - Χωρίς προβλήματα  στα διόδια Καλαβρούζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης