Αλλοδαπός μετέφερε 41 κιλά χασίς στην Κομοτηνή

Αλλοδαπός μετέφερε 41 κιλά χασίς στην Κομοτηνή

Η εξάρθρωση της σπείρας με τα πάνω από 115 κιλά χασίς, δεν ήταν η μόνη που κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών Κομοτηνής

asthsh
Σε πλήρη χρήση βρίσκεται ο «διάδρομος» που έχουν ανοίξει τα κυκλώματα ναρκωτικών μέσω της βόρειας Ελλάδας για να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς στην παραποτάμια περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τις εξάγουν από εκεί προς την Τουρκία. Η εξάρθρωση της σπείρας με τα πάνω από 115 κιλά χασίς, δεν ήταν η μόνη που κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών Κομοτηνής.

Οι άνδρες της μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας είχαν καταφέρει το απόγευμα της Κυριακής να βάλουν στο χέρι άλλον έναν 49χρονο αλλοδαπό που εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Καβάλα, μεταφέροντας 19 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 κιλών και 254 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, τρία κινητά, πλήθος κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 220 ευρώ και 300 λίρες Τουρκίας.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι είναι μέλος κυκλώματος που εξάγει μεγάλα φορτία χασίς στην Τουρκία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συνδέεται με τη σπείρα που εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Κομοτηνής κατά την διάρκεια επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης