Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες σε Κέρκυρα και Σύρο

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες σε Κέρκυρα και Σύρο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 13 δενδρύλλια ύψους 'εως 1,50 μέτρου στην κατοικία 36χρονου στην Κέρκυρα 

Kerkyra-xasisodentra
Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοχή ενός 36χρονου που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης στην Κέρκυρα και το φόρεσαν χειροπέδες, αλλά η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε και τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε.

Στην κατοικία του 36χρονου κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 229 γραμμαρίων, την οποία είχε τρυγήσει από τα 13 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου που καλλιεργούσε σε μια κοντινή υπαίθρια έκταση και ξεριζώθηκαν. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στον οποίο οδηγήθηκε, του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Με μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 49,1 γραμμαρίων στην κατοχή του συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης και έναν 42χρονο Έλληνα στη Σύρο. Όπως διαπίστωσαν όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη, καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα ύψους έξι και 40 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης