Θεσπρωτία: Με νοικιασμένο Ι.Χ. μετέφεραν 102 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Με νοικιασμένο Ι.Χ. μετέφεραν 102 κιλά χασίς

Στο πορτ μπαγκάζ και στα πίσω καθίσματα είχαν φορτώσει 99 δέματα με ακατέρβαστη κάνναβη – Οι αρχές συνέλαβαν έναν 40χρονο Έλληνα και έναν 36χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα

thesprwtia_xasis
Ένας μη νόμιμος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα και ένας Έλληνας μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς προς το εσωτερικό της χώρας με νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο Ράγιο Θεσπρωτίας με επιχείρηση των αστυνομικών που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, του τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εγκλώβισαν το ύποπτο όχημα που ήταν φορτωμένο στο πορτ μπαγκάζ και στα πίσω καθίσματα με 99 δέματα, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 590 γραμμαρίων. Ο 40χρονος Έλληνας και ο 36χρονος αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,2 του γραμμαρίου συνελήφθησαν.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Για τα δύο κινητά των δραστών ζητήθηκε άρση απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί αν θα παρέδιδαν σε άλλους το φορτίο ή είχαν σκοπό να το διακινήσουν οι ίδιοι, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης