Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν με σφαίρες στη Σάμο

Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν με σφαίρες στη Σάμο

Οι δύο Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Samos-xasisodentra
«Χτένισαν» την περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να βάλουν στο χέρι δυο Έλληνες κατοίκους που καλλιεργούσαν μίνι χασισοφυτείες, ενώ είχαν στην κατοχή τους και σφαίρες πυροβόλων όπλων. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 48χρονος, μετά από έρευνα στην αγροτική κατοικία του όπου βρέθηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 2,65 μέτρων που καλλιεργούσε. Ακόμη, κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 900 γραμμαρίων, μια συσκευασία με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων, ένα δοχείο με 12,4 γραμμαρία ακατέργαστης κάνναβης, σκαλιστήρι, ένα λάστιχο ποτίσματος, μια συσκευασία με φυτικό λίπασμα και 347 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Λίγο αργότερα, πάλι στην περιοχή του Καρλοβασίου, συνελήφθη ένας 40χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,76 ως 1,36 μέτρου, ενώ κατασχέθηκαν δύο αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης ύψους 1,25 και 1,47 μέτρου, ένα δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας θρυμματοποιητής, ένα λάστιχο ποτίσματος, μια συσκευασία με φυτικό λίπασμα και τρία φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης