Χανιά: Μπλόκο σε 63χρονο με πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Χανιά: Μπλόκο σε 63χρονο με πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στην προσπάθειά του να πουλήσει χασίς – Του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών

xania_xasis
Δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του ένας 63χρονος Έλληνας, ο οποίος μετέφερε σημαντική ποσότητα χασίς σε μια περιοχή του Δήμου Χανίων με σκοπό να την διαθέσει προς πώληση. Το δρομολόγιό του σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, το βράδυ της Τετάρτης.

Από τα στοιχεία που είχαν εξασφαλίσει οι αστυνομικοί, είχαν διαπιστώσει ότι ο ύποπτος θα μετέφερε το παράνομο εμπόρευμά του με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και του έστησαν μπλόκο για να του κάνουν έλεγχο. Έτσι, βρήκαν την συσκευασία με τα 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Σε βάρος του 63χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ ζητήθηκε και άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα δυο κινητά του, ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές και οι «πελάτες» του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης