«Ξήλωσε» τους προβολείς από σχολείο στην Αμαλιάδα

«Ξήλωσε» τους προβολείς από σχολείο στην Αμαλιάδα

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας

sxoleio
Εκμεταλλεύτηκε τις καλοκαιρινές διακοπές για να εισβάλει ανενόχλητος στο προαύλιο ενός Δημοτικού σχολείου στην Αμαλιάδα, ένας νεαρός που είχε βάλει στο στόχαστρό του τους προβολείς οι οποίοι φωτίζουν την εξωτερική πλευρά και τους «ξήλωσε» από τη θέση τους τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Ο 26χρονος Έλληνας διέφυγε αρχικά ανενόχλητος, ωστόσο λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του τους δύο προβολείς αξίας 200 ευρώ. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας.

*** Σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στην κοινότητα Βάγια της Βοιωτίας εισέβαλαν δυο νεαροί Έλληνες και «σήκωσαν» 15 μπαταρίες οχημάτων! Όμως, τους πήρε είδηση ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε αμέσως στην επιχείρηση, συνέλαβε τους δράστες και ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν τους οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης