Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα, Αμφιλοχία και Μαγνησία

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα, Αμφιλοχία και Μαγνησία

Ο 25χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη άμεσα ενώ ο 35χρονος Αλβανός συνοδηγός επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας και συνελήφθη μετά από λίγο

Arta-xasis
Με τρεις συλλήψεις και την αναζήτηση ενός ακόμη ατόμου έκλεισε ο φάκελος για την περιπετειώδη καταδίωξη των μεταφορέων ενός φορτίου με χασίς, που ξεκίνησε την Παρασκευή στην Άρτα και ολοκληρώθηκε στην Αμφιλοχία, όταν το αυτοκίνητο των δραστών μπήκε σε… αδιέξοδο και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά και επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στον κόμβο Λευκάδας της Ιόνιας Οδού. Όμως, οι επιβάτες έσπασαν το μπλόκο και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα προς την παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας– Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που είχε άδοξο τέλος γι’ αυτούς.

Ο 25χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη άμεσα ενώ ο 35χρονος Αλβανός συνοδηγός επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας και συνελήφθη μετά από λίγο. Στον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου που κατασχέθηκε, βρέθηκε ένας σάκος που περιείχε οκτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ κιλών και 270 γραμμαρίων και στην πόρτα του συνοδηγού μία μικρή συσκευασία με άλλα 33 γραμμάρια.

Στην πορεία της προανάκρισης, προέκυψε ότι ως προπομποί των μεταφορέων προπορεύονταν με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας 36χρονος αλλοδαπός και ένας 19χρονος Έλληνας. Ο πρώτος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου σε ένα χωριό της Μαγνησίας, ενώ ο 19χρονος δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες για τη σύλληψή του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης