Οπλισμένος με περίστροφο, μετέφερε ένα κιλό χασίς στην Εύβοια

Οπλισμένος με περίστροφο, μετέφερε ένα κιλό χασίς στην Εύβοια

Ο 31χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην επαρχιακή οδό Αιδηψού – Ιστιαίας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο - Πέρα από την ακατέργαστη κάνναβη, είχε μαζί του ικι ένα περίστροφο

Evoia-xasis-oplo
Επιτυχή κατάληξη είχε η επιχείρηση που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή στην Ιστιαία, για την σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα που διακινούσε ναρκωτικά στην Εύβοια.

Μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, ο 31χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην επαρχιακή οδό Αιδηψού– Ιστιαίας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ήταν οπλισμένος με ένα περίστροφο, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Ο δράστης είχε, ακόμη, στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 60 γραμμαρίων, αλλά και 520 ευρώ που προέρχονταν από πωλήσεις τις οποίες είχε ήδη κάνει. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης