Βόλος: «Χούφτωσε» ανήλικη και τον έστειλαν στη φυλακή

Βόλος: «Χούφτωσε» ανήλικη και τον έστειλαν στη φυλακή

Προκλητικός και αυθάδης ακόμη και στο Αυτόφωρο ήταν ο 36χρονος Ρομά, που προέβη σε αυτήν την αισχρή πράξη μπροστά στους γονείς της 16χρονης

Χειροπέδες σε 35χρονο για την πυρκαγιά στην Ελευσίνα
Προκλητικός και αυθάδης ακόμη και στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ήταν ένας 36χρονος Ρομά με παρελθόν στις ακόλαστες πράξεις, ο οποίος συνελήφθη με περιπετειώδη τρόπο όταν «χούφτωσε» το στήθος ενός 16χρονου κοριτσιού και μάλιστα μπροστά στους γονείς της!

Η ανήλικη περπατούσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στον Βόλο μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα της, όταν ο 36χρονος της έβαλε «χέρι» και άρχισε να τρέχει... ξυπόλυτος! Ο πατέρας της 16χρονης τον καταδίωξε μαζί με δυο αυτόπτες μάρτυρες και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Στο τμήμα όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε ότι είχε καταδικαστεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ είχε καταδίκες και για κλοπές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Ο 36χρονος, που κατοικεί στον οικισμό του Αλιβερίου παραπέμφθηκε σε δίκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά στο Αυτόφωρο εμφανίστηκε χαμογελώντας ειρωνικά στους γονείς της ανήλικης και κάνοντας... βόλτες μακριά από το εδώλιο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί με χειροπέδες.

Το δικαστήριο δέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα να μην του δοθεί αναστολή και τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο μηνών, η οποία δεν επιδέχεται έφεση βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα. Έτσι, σύμφωνα με το magnesianews.gr, θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσει τα 2/5 της ποινής του, δηλαδή περίπου 20 ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης