Τσάκωσαν καταζητούμενο Αλβανό για διακίνηση 705 κιλών χασίς

Τσάκωσαν καταζητούμενο Αλβανό για διακίνηση 705 κιλών χασίς

Ο 28χρονος έκανε την εμφάνισή του στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους Έλληνες αστυνομικούς και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας

xasis
Δυο ολόκληρα χρόνια κράτησε η ελευθερία ενός νεαρού Αλβανού για τον οποίο είχε εκδώσει Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων η Interpol της πατρίδας του, για διακίνηση πάνω από 705 κιλών ακατέργαστης κάνναβης που είχαν κατασχεθεί στο Συνοριακό Σταθμό του Δυρραχίου, μέσα σε ένα φορτηγό.

Το όχημα, που εντοπίστηκε στις 6 Ιουνίου του 2017, είχε προορισμό την Ιταλία και από την έρευνα της αλβανικής Αστυνομίας προέκυψε ότι πίσω από τη μεταφορά του τεράστιου φορτίου χασίς κρυβόταν ο 28χρονος για τον οποίο εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης του Κακουργιοδικείου Τιράνων. Ωστόσο, παρέμενε ασύλληπτος, ώσπου έκανε την εμφάνισή του στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους Έλληνες αστυνομικούς και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

*** Στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 62χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας στον οποίο οδηγήθηκε, έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

*** Στη φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ένας 36χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο Δελβινάκι από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ηρακλείου Κρήτης για κατάχρηση σε ασέλγεια με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Φυγόποινος από το... 2011 ήταν ένας Αυστραλός που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κω σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για εξύβριση και απειλή! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στον Βόλο και τον συνέλαβαν, καθώς διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης