Ζάκυνθος: Ρομά έκλεψαν μαγαζί και μετά τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» - Δείτε βίντεο

Ζάκυνθος: Ρομά έκλεψαν μαγαζί και μετά τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» - Δείτε βίντεο

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - «Μετά τη σύλληψή τους μας απείλησαν ενώπιον των αστυνομικών ότι θα μας κάψουν ζωντανούς αν δεν αποσύρουμε τη μήνυση» λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

zakinhtos-kare1
Θράσος επέδειξε μια ομάδα Ρομά στη Ζάκυνθο μέλη της οποίας αρχικά έκλεψαν προϊόντα από αναψυκτηρίο και, όταν τους έγινε παρατήρηση να μην το επαναλάβουν, προκάλεσαν επεισόδιο και τραυμάτισαν έναν υπάλληλο.

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όταν οι τέσσερις από τους δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, εκτόξευσαν νέες απειλές σε βάρος του ιδίοιυ και του αδερφού του απαιτώντας να αποσύρουν τη μήνυση αλλιώς, όπως τους είπαν, «θα σας κάψουμε ζωντανούς» χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τους παριστάμενους αστυνομικούς.

Στο πρώτο από τα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνεται μια γυναίκα Ρομά μαζί με ανήλικα παιδιά να παίρνουν από τα ράφια προϊόντα χωρίς να τα πληρώνουν το βράδυ του Σαββάτου.

«Της είπαμε "φύγε και μην ξανάρθεις" και αυτή έβρισε τον αδερφό μου. Πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί μας είπαν να μην κάνουμε μήνυση» λέει στο protothema.gr o ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ανδρέας Πλέσσας.

Ζάκυνθος 2


Κλείσιμο
Στο δεύτερο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που συνολικά έξι άτομα πήγαν, το μεσημέρι της Κυριακής, στην επιχείρηση του κ. Πλέσσα και άρχισαν να βρίζουν, να απειλούν και να πετάνε αντικείμενα και προς έναν υπάλληλο που τραυματίστηκε.

Ζάκυνθος 1


«Μετά την επίθεση αυτή πήγαμε στο ΑΤ και υποβάλαμε μήνυση μετά την οποία συνελήφθησαν τέσσερις από τους δράστες. Εκεί, μάλιστα, μας απείλησαν μπροστά στους αστυνομικούς ότι θα μας κάψουν ζωντανούς αν δεν αποσύρουμε τη μήνυση» λέει οργισμένος στο protothema.gr ο κ. Πλέσσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για Ρομά που ζουν εδώ και μήνες στην πόλη της Ζακύνθου.

Το εντυπωσιακό, τέλος, είναι ότι στα κρατητήρια βρίσκεται και ο αδερφός του κ. Πλέσσας καθώς οι Ρομά υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του μετά τη σύλληψή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης