Πυρκαγιές σε Έβρο και Φάρσαλα - Υπό έλεγχο στα Ιωάννινα

Πυρκαγιές σε Έβρο και Φάρσαλα - Υπό έλεγχο στα Ιωάννινα

Άμεση η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και στις τρεις περιπτώσεις, για την κατάσβεση

pyrosvestiki_5
Υπό έλεγχο τέθηκε από την πυροσβεστική η φωτιά, που ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή Δεμάτι Ζαγορίου Ιωαννίνων. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 21 πυροσβέστες, 6 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων για την κατάσβεση.


Στο μεταξύ, πυρκαγιά ξεκίνησε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καβησός Έβρου. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 39 πυροσβέστες, 12 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 1 ελικόπτερο για την κατάσβεση.

Πέρα από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και του Εθελοντικού Κλιμακίου Φερών, έχει κινητοποιηθεί και η αστυνομία, για κάθε ενδεχόμενο, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, πάντως, η φωτιά καίει σε θαμνώδη έκταση, όχι πολύ μακριά από τον οικισμό, αλλά παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, εκτιμάται ότι δεν απειλούνται κατοικίες.



Νωρίτερα, ξεκίνησε πυρκαγιά στην περιοχή Δίλοφο Αγιάς στα Φάρσαλα Λάρισας. Στην περιοχή, επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 6 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 2 PZL.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης