Δυστύχημα στην Υπάτη: Ήθελε να καθαρίσει δύσκολο σημείο του μπαλκονιού κι έπεσε χάνοντας τη ζωή της

Δυστύχημα στην Υπάτη: Ήθελε να καθαρίσει δύσκολο σημείο του μπαλκονιού κι έπεσε χάνοντας τη ζωή της

Μόλις είχε κάνει τα χαρτιά της για σύνταξη η άτυχη 63χρονη νοσηλεύτρια - Σοκαρισμένη η οικογένειά της

ekav_55
Άσχημο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στην 63χρονη στην Υπάτη, που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Η άτυχη νοσηλεύτρια βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθειά της να καθαρίσει ένα δύσκολο σημείο του μπαλκονιού, παραπάτησε και έπεσε.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη, με την κατάθεση αιτήματος στην υπηρεσία της για την συνταξιοδότησης της.

Ονειρό της ήταν να φτιάξει το πατρικό της σπίτι στην Υπάτη Φθιώτιδας και να ζήσει εκεί με τον σύζυγό της, αφού τα τρία κορίτσια τους έχουν πάρει τον δρόμο τους στη ζωή και οι δύο είναι ήδη παντρεμένες.

Την άτυχη νοσηλεύτρια γνώριζαν όλοι στην τοιπκή κοινωνία της Λαμίας καθώς εργαζόταν πολλά χρόνια στην μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης και στην είδηση του θανάτου της επικράτησε παγωμάρα.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάρει άδεια από την εργασία της, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων της στο χωριό, η 63χρονη γυναίκα βρίσκονταν εκεί, όπως συνήθιζε τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι και να το επισκευάσει.

Έτσι και σήμερα, η 63χρονη βρισκόταν μόνη της στο πατρικό σπίτι στο χωριό, μιας και ο συζυγός της έλειπε για δουλειά.

Κλείσιμο
Ξεκίνησε και έκανε εργασίες και καθαριότητες από το πρωί, όταν κάποια στιγμή, που κανείς δεν ξέρει πώς και γιατί, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το μπαλκόνι.

Μάλιστα επειδή το μπαλκόνι έχει μικρό ύψος, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί που βρέθηκαν επί τόπου, ο τροπος που έπεσε στο έδαφος της αυλής, ηταν άσχημος και χτύπησε κατευθείαν το κεφάλι της, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι γείτονες ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όταν την είδαν πεσμένη στο έδαφος περίπου στη μία το μεσημέρι. Το ασθενοφόρο που έφτασε μαζί με γιατρό την μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν πολύ αργά για τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για την αιτία που έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής αυτής της γυναίκας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης