Καβάλα: Ο κλέφτης έπεσε πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Καβάλα: Ο κλέφτης έπεσε πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αλλά δεν δίστασε να επέμβει όταν άκουσε έναν περιπτερούχο να φωνάζει

Kerkira_xeiropedes
«Ραντεβού» με την ατυχία είχε ένας πονηρός που εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απασχόληση του ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στην Χρυσούπολη Καβάλας και κατάφερε να ξαφρίσει 295 ευρώ από το συρτάρι του ταμείου του, αλλά έπεσε στα χέρια ενός αστυνομικού που έκανε... βόλτα στην περιοχή!

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αλλά δεν δίστασε να επέμβει όταν άκουσε τον 63χρονο περιπτερούχο να φωνάζει. Αμέσως ακινητοποίησε τον 54χρονο Έλληνα που προσπαθούσε να διαφύγει και βρήκε πάνω του τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία επέστρεψε στον 63χρονο. Ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Το σπίτι ενός 54χρονου στη Λάρισα είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ένας άγνωστος στις 20 Ιουλίου, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή άπρακτος. Ενάμισι μήνα μετά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι ο δράστης τα είχε τα... χρονάκια του! Πρόκειται για έναν 67χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης