Πρέβεζα: Στο δάσος και σε αγρόκτημα καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Πρέβεζα: Στο δάσος και σε αγρόκτημα καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας

preveza
Σε διπλό ταμπλό έπαιζε ένας 47χρονος χασισοκαλλιεργητής, που φύτευε δενδρύλλια κάνναβης τόσο μέσα σε ένα δάσος της Πρέβεζας όσο και στο αγρόκτημά του στην Θεσπρωτία. Οι παράνομες δραστηριότητές τους αποκαλύφθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, με την βοήθεια σκύλου ανιχνευτή.

Αρχικά, εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες η φυτεία με τα 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 ως 3,30 μέτρων που καλλιεργούσε ο 47χρονος, κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση στην δασική περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας. Ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω μέσα στον χώρο της χασισοφυτείας, όπου κατασχέθηκαν σύνεργα και πλαστικά δοχεία με λιπάσματα για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, καθώς ο 47χρονος κατοικεί σε περιοχή της Θεσπρωτίας, με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες με τον εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του και σε ένα αγρόκτημα της ιδιοκτησίας του. Στο πρώτο, κατασχέθηκαν 5,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στο δεύτερο βρέθηκαν άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 και 3,30 μέτρων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης