Λευκάδα: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη στο νησί

Λευκάδα: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη στο νησί

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης έτοιμες για πώληση 

koka
Πλούσια «μαύρα» έσοδα είχε ένα ζευγάρι Ελλήνων που σκόρπιζαν ποσότητες κοκαΐνης στους χρήστες οι οποίοι συχνάζουν σε νυχτερινά μαγαζιά της Λευκάδας. Ένα σημαντικό ποσό ύψους 4.800 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, βρήκαν στην κατοχή τους οι άνδρες της Ασφαλείας.

Με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για τον 34χρονο άνδρα και την 27χρονη σύντροφό του, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Όταν τους εντόπισαν, βρήκαν στην κατοχή τους συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης έτοιμες για πώληση και τους πέρασαν χειροπέδες. Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε το «μαύρο» χρήμα από την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν και συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 65,9 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας και τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος κατασχέθηκε.

*** Το καφέ μπαρ που διατηρεί ένας 46χρονος Έλληνας στην Αμφιλοχία δεν διέθετε μόνο καφέδες και οινοπνευματώδη ποτά, αλλά και... κοκαΐνη! Τα όσα παράνομα συνέβαιναν, πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και εντόπισαν τον επιχειρηματία, στον οποίο έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με 26,9 γραμμάρια κοκαΐνης και 130 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημά του, όπου βρέθηκαν άλλη μία συσκευασία με 1,1 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μία σακούλα με 127 γραμμάρια άγνωστης λευκής σκόνης που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση και μία δερμάτινη θήκη με σύνεργα για την χρήση και την συσκευασία κοκαΐνης. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης