Φυτεία με 124 χασισόδεντρα σε σπίτι στο Ξυλόκαστρο!

Φυτεία με 124 χασισόδεντρα σε σπίτι στο Ξυλόκαστρο!

Ακόμη και οι αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου που πέρασαν χειροπέδες στον καλλιεργητή, εντυπωσιάστηκαν από το θράσος του να πλημμυρίσει την περιοχή με χασισόδεντρα

Xylokastro-xasisofyteia
Μέσα σε ένα... δάσος από χασισόδεντρα ζούσε ένας 54χρονος, που είχε στήσει στην αυλή του σπιτιού του σε τοπική κοινότητα στο Ξυλόκαστρο του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας αλλά και έξω από αυτό μια μεγάλη φυτεία η οποία αποτελούνταν από συνολικά 124 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων!

Ακόμη και οι αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου που πέρασαν χειροπέδες στον καλλιεργητή, εντυπωσιάστηκαν από το θράσος του να πλημμυρίσει την περιοχή με χασισόδεντρα! Στο σπίτι του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, κατασχέθηκαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 202 γραμμαρίων.

*** Στην αυλή του σπιτιού ενός 44χρονου σε περιοχή της Καστοριάς έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και βρήκαν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δύο μέτρων που καλλιεργούσε. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης