Απαγορευτικό απόπλου: Δείτε ποια δρομολόγια θα γίνουν από Πειραιά για Αργοσαρωνικό

Απαγορευτικό απόπλου: Δείτε ποια δρομολόγια θα γίνουν από Πειραιά για Αργοσαρωνικό

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου

ploia
Κανονικά αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά, παρά το απαγορευτικό που ισχύει, τα συμβατικά πλοία για Αίγινα, στις 16:15 και στις 17:00, ενώ άλλο ένα θα αναχωρήσει, βάσει προγράμματος στις 18:15 με προορισμό την Αίγινα και το Αγκίστρι.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τα δελφίνια και τα καταμαράν, υπάρχει προγραμματισμένο προς αναχώρηση για Αίγινα ένα δελφίνι για τις 20:10, ωστόσο ο καπετάνιος είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν τελικά το δρομολόγιο πραγματοποιηθεί, ανάλογα με τς καιρικές συνθήκες εκείνη την ώρα.

Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί κι ένα δρομολόγιο FlyingCat στις 20:00, για Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι. Και στην περίπτωση αυτή, η πραγματοποίηση του δρομολογίου θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Γενικά, υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου. Σε ότι αφορά το λιμάνι του Λαυρίου έγινε δρομολόγιο, τουλάχιστον έως τις 6 το απόγευμα, ενώ στο λιμάνι της Ραφήνας, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα τουλάχιστον έως τις 7 το απόγευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης