Μάνη: Σε σκηνή και αποθήκη επεξεργάζονταν κάνναβη

Μάνη: Σε σκηνή και αποθήκη επεξεργάζονταν κάνναβη

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 523,1 γραμμαρίων, δυο κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης που ζύγιζαν ένα κιλό και 408 γραμμάρια και κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 1,9 γραμμαρίου

ma98
Ένα αντίσκηνο στημένο μέσα σε σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και μια αποθήκη στο Γύθειο χρησιμοποιούσαν δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 28 ως αυτοσχέδια εργαστήρια για την αποξήρανση και επεξεργασία κάνναβης!

Και στα δυο έκαναν έφοδο οι άνδρες της Ασφαλείας Σπάρτης και κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 523,1 γραμμαρίων, δυο κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης που ζύγιζαν ένα κιλό και 408 γραμμάρια, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 1,9 γραμμαρίου, 873 σπόρους κάνναβης και τον καλλιεργητικό εξοπλισμό.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και 39 φυσίγγια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

*** Στη σύλληψη ενός 45χρονου Έλληνα προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν τον εντόπισαν να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς 12 θηριώδη δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 4,50 μέτρων! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης