Πάτρα: Ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για να αρπάξει 20 ευρώ!

Πάτρα: Ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για να αρπάξει 20 ευρώ!

Συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλει σε άλλο σπίτι

Dias_Astynomia
Η δεύτερη απόπειρά του να εισβάλει στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα στάθηκε μοιραία για έναν 35χρονο Έλληνα που δρούσε μέρα- μεσημέρι με πρωτοφανή βιαιότητα, καθώς νωρίτερα είχε χτυπήσει το προηγούμενο θύμα του για να του αρπάξει όλα κι όλα 20 ευρώ!

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον είδαν τη στιγμή που αποπειράθηκε να μπει στην κατοικία του ανυποψίαστου ηλικιωμένου και κατάλαβαν ότι ήταν ο ίδιος που τους είχε περιγράψει το πρώτο θύμα. Ο άτυχος 64χρονος είχε πιάσει στα πράσα τον ληστή που είχε αρπάξει το μικρό χρηματικό ποσό, αλλά εκείνος τον είχε χτυπήσει και τον είχε ρίξει στο δάπεδο προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για άλλες παρόμοιες εισβολές.

*** Γρήγορα και αποτελεσματικά κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στο Διδυμότειχο, όταν ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος τους ειδοποίησε ότι κάποιος το διέρρηξε και έκλεψε από το εσωτερικό του ένα μεταλλικό κουμπαρά που είχε μέσα χρήματα της επιχείρησης. Ο 31χρονος Έλληνας διαρρήκτης εντοπίστηκε άμεσα, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας άσκησε στον δράστη δίωξη για κλοπή και οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Από τις 29 Αυγούστου του μακρινού 2014 παρέμενε ανεξιχνίαστη η διάρρηξη σε μια αποθήκη στο Σταυράκι Ιωαννίνων, απ' όπου είχαν κλαπεί δύο χορτοκοπτικά μηχανήματα και διάφορα εργαλεία! Ωστόσο, εξιχνιάστηκε χάρη στην αξιοποίηση των ευρημάτων από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα, η οποία υποβλήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης