Διαρρήκτης με τρεις καταδίκες συνελήφθη στην Πάτρα

Διαρρήκτης με τρεις καταδίκες συνελήφθη στην Πάτρα

Είχε καταδικαστεί από το Μονομελές και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, καθώς και από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

4694735
«Μπουμπούκι» αποδείχθηκε ο 33χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς προέκυψε ότι είναι... επαγγελματίας διαρρήκτης και μάλιστα σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις!

Όπως διαπιστώθηκε, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, καθώς και από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για απόπειρα κλοπής, κλοπή και για διακεκριμένες κλοπές και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δέκα μηνών, την οποία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να εκτίσει

*** Ποινή φυλάκισης 24 μηνών για παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εκκρεμούσε σε βάρος ενός 35χρονου Έλληνα, τον οποίο συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας στον Βόλο, το πρωί της Παρασκευής. Ο φυγόποινο είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 57χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απάτη, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στην Κω, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 30χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο των γερμανικών Αρχών για υπόθεση ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης