Ρώσος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στον Έβρο

Ρώσος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στον Έβρο

Σε βάρος του έχει εκδοθεί από το τμήμα Interpol της Ρωσίας Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, για εμπορία ναρκωτικών

xalkidiki-sullipsi
Νύχτα επιχείρησε να περάσει τα σύνορα προερχόμενος από την Τουρκία ένας 47χρονος Ρώσος, αλλά κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων Έβρου διαπιστώθηκε πως ήταν καταζητούμενος.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του έχει εκδοθεί από το τμήμα Interpol της Ρωσίας Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, για εμπορία ναρκωτικών από οργανωμένη ομάδα. Έτσι, ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, ο οποίος αποφάσισε να εκδοθεί στην χώρα που τον αναζητά.

*** Αλλά και στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 23χρονος, καθώς εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλίας κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και 15 ημερών.

*** Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, αστυνομικοί του τμήματος Πωγωνίου συνέλαβαν έναν 40χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Αργοστολίου και Σάμης Κεφαλληνιάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης