Κίνηση από την απεργία στα μέσα: Μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι - Δείτε LIVE

Κίνηση από την απεργία στα μέσα: Μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι - Δείτε LIVE

Ο άστατος καιρός και η απεργία στα μέσα μεταφοράς προκαλεί κίνηση στους δρόμους  - Δείτε μέσα από τον χάρτη της Google την κίνηση και ενημερωθείτε σωστά για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την ώρα

athina-mpotiliarisma_vroxi
Κίνηση με το «καλημέρα» καταγράφηκε σήμερα Τρίτη σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Νωρίς το μεσημέρι το κέντρο έκλεισε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους και μέχρι και αυτή την ώρα, 16:00, αρκετοί δρόμοι στην Αθήνα βρίσκονται στο «κόκκινο». 

Ο καιρός σήμερα και η κακοκαιρία που επικρατεί, φυσικά δεν είναι... σύμμαχος για τους οδηγούς που ταλαιπωρούνται πολύ από τις χαμηλές ταχύτητες των αυτοκινήτων και τα προβλήματα που σημειώνονται στους δρόμους σήμερα είναι σημαντικά. 

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα στα εξής σημεία: 

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), ύψος Αχαρνών
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), ύψος Αττικής Οδού
Κλείσιμο
-Λ. Κηφισίας (άνοδος), από Κατεχάκη έως ύψος Φιλοθέη
-Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά), από Λεωφόρο Αλίμου μέχρι το ύψος στο Παλαιό Φάληρο 
trafic_vroxi
Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα

Με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες στην εικοσιτετράωρη απεργία που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας-Πειραιά, αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισαν η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς διεκδικούν την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων και αγωνίζονται για δημόσιες συγκοινωνίες στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Επίσης, καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης