Ναύπακτος: Οι αστυνομικοί δεν έβαλαν τον συλληφθέντα στο περιπολικό λόγω... δυσοσμίας!

Ναύπακτος: Οι αστυνομικοί δεν έβαλαν τον συλληφθέντα στο περιπολικό λόγω... δυσοσμίας!

Μετά από μια περιπετειώδη καταδίωξη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Ρομά που κατηγορείται ότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο – Τον πήγαν στο τμήμα με τα πόδια επειδή... μύριζε

peripoliko_main
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στη Ναύπακτο, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη έναν Ρομά που είχε αναστατώσει την πόλη οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά τον πήγαν… περπατώντας στο τμήμα λόγω της… δυσοσμίας που ανέδυαν τα ρούχα του!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο δράστης έκλεψε από το Μεσολόγγι ένα αυτοκίνητο αλλά οδηγούσε επικίνδυνα με ελιγμούς που έθεταν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των επιβατών άλλων οχημάτων, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ναυπάκτου, προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ωστόσο, μύριζε τόσο πολύ που οι αστυνομικοί δεν τον έβαλαν στο περιπολικό, αλλά τον οδήγησαν συνοδεία στο τμήμα! Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που… κρατούσε τη μύτη του!

*** Συγκρούστηκαν με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο προκαλώντας του ζημιές σε μια κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, αλλά άφησαν σύξυλο τον οδηγό που τους είδε να εγκαταλείπουν το δικό τους και να τρέπονται σε φυγή! Όπως αποδείχθηκε μόλις έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 28χρονος αλλοδαπός και ο 27χρονος Έλληνας είχαν κλέψει από την Καλαμάτα το όχημα που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του!

Λίγες ώρες αργότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης