Μύκονος: Έπιασαν Πακιστανό με 70 κούτες λαθραία τσιγάρα

Μύκονος: Έπιασαν Πακιστανό με 70 κούτες λαθραία τσιγάρα

Ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ασφαλείας και δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου έστησε ολόκληρη επιχείρηση για την σύλληψη του 34χρονου που είχε νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα μας

lathrea-tsigara-ena
Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος που ρίχνει λαθραία τσιγάρα στο νησί των Ανέμων βρίσκονται οι αξιωματικοί του τμήματος ασφαλείας και της δίωξης ναρκωτικών του λιμεναρχείου Μυκόνου, μετά τη χθεσινή σύλληψη ενός 34χρονου Πακιστανού και την κατάσχεση του παράνομου εμπορεύματος που είχε στην κατοχή του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μετακομίσει τον τελευταίο καιρό στη Μύκονο και κατείχε ειδική βεβαίωση νόμιμης διαμονής, η οποία είχε εκδοθεί στις 16 Ιουλίου 2019 από τη διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Οι πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος είχαν φτάσει την τελευταία εβδομάδα στα γραφεία των αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Το «βαθύ λαρύγγι» από τις παράνομες πιάτσες έλεγε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα το οποίο φέρνει μέσω κούριερ μεγάλες πατρίδες λαθραίων τσιγάρων από τις πιάτσες της Αθήνας, τις οποίες μέσω συνδέσμων διαθέτει στη Μύκονο.

Η πληροφορία κρίθηκε ως αξιόπιστη και για το λόγο αυτό συστάθηκε ειδική ομάδα έτσι ώστε να «τρέξει» την υπόθεση.

Το ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ασφαλείας και της δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου έθεσε υπό στενή παρακολούθηση το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής προκειμένου να εντοπίσει τον Πακιστανό και τους συνδέσμους.

Κλείσιμο
Το πρωί της Δευτέρας, μόλις είδαν τον 34χρονο Πακιστανό να βγαίνει από το κατάστημα με τις χάρτινες κούτες στα χέρια, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και κατάσχεσαν το παράνομο εμπόρευμα.

Συνολικά βρέθηκαν 70 κούτες λαθραίων τσιγάρων, ενώ αυτό που ψάχνουν τώρα οι λιμενικοί της Μυκόνου είναι τους προμηθευτές του κυκλώματος, τους συνεργούς και φυσικά τα «μεγάλα κεφάλια» που έκαναν κουμάντο.
lathrea-tsigara-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης