Καρδίτσα: Τέσσερις συλλήψεις σε αυτοκίνητο - οπλοστάσιο

Καρδίτσα: Τέσσερις συλλήψεις σε αυτοκίνητο - οπλοστάσιο

Κατασχέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

sillipsi
Οπλισμένοι σαν.. αστακοί κυκλοφορούσαν μέρα- μεσημέρι στην Καρδίτσα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 30 ως 40 χρόνων, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.!

Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας και του ελέγχου στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο μαχαίρια, δύο τσεκούρια, ένα σπρέι πιπεριού, δύο ναυτικές φωτοβολίδες και μία κροτίδα, ενώ κατασχέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης! Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη και στη Ζάκυνθο

Πάνοπλος συνελήφθη και ένας 35χρονος αλλοδαπός στη Ζάκυνθο όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών και βρήκαν στο εσωτερικό του τρία μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης