Άρτα: Ο σκύλος βρήκε ηρωίνη και κοκαΐνη στο σπίτι δυο αδελφών

Άρτα: Ο σκύλος βρήκε ηρωίνη και κοκαΐνη στο σπίτι δυο αδελφών

Ο σκύλος ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 33,68 γραμμαρίων και μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,71 γραμμαρίου

Hrwini-kokaini-Arta
Αλάνθαστη  η όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή που ερεύνησε το σπίτι δυο αδελφών ηλικίας 45 και 47 χρόνων σε μια γειτονιά της Άρτας. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά σε τοξικομανείς στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία των δυο υπόπτων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 33,68 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,71 γραμμαρίου, ένα ναρκωτικό χάπι, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και διάφορα σύνεργα με υπολείμματα ηρωίνης.

Τα δυο αδέλφια βρέθηκαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ για τα επτά κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν στην κατοχή τους ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι προμηθευτές τους και ποιοι οι «πελάτες» τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης