Κιλκίς: Θα ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!

Κιλκίς: Θα ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!

Σε βάρος του ενός συλληφθέντος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Kilkis-plasta
Δυο αλλοδαποί με... παρελθόν φιλοδοξούσαν να κάνουν τις αγορές τους σε καταστήματα στο Κιλκίς και να πληρώσουν με πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 500 ευρώ! Τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν.

Μέσα στο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δυο Βούλγαροι ηλικίας 35 και 30 χρόνων, βρέθηκαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ το καθένα, τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά και κατασχέθηκαν μαζί με 270 γνήσια ευρώ και τέσσερα κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Στη συνέχεια, οι αλλοδαποί προσήχθησαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω προανάκριση.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, ενώ σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης