Λάρισα: Κρύπτη με χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Λάρισα: Κρύπτη με χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Βρήκαν 6.600 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 170 συσκευασίες καπνού

Larisa-tsigara
Όσο καλά διαμορφωμένη κι αν ήταν η κρύπτη που είχαν φτιάξει δυο αδέλφια ηλικίας 48 και 42 χρόνων στην αποθήκη δίπλα στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για να κρύβουν τα λαθραία καπνικά είδη που διακινούσαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να την ανακαλύψουν.

Στο εσωτερικό της βρήκαν 6.600 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 170 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία συνολικού βάρους 8,5 κιλών, αλλά και έναν αφυγραντήρα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να διατηρούν τον χώρο ξηρό! Τα αδέλφια συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σύλληψη αλλοδαπού και στην Κω για λαθραία τσιγάρα

Στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου έπεσε ένας 26χρονος αλλοδαπός μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Κω, καθώς η έρευνα στην χειραποσκευή που κρατούσε αποκάλυψε 580 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 20 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων συνολικού βάρους ενός κιλού. Όλα κατασχέθηκαν και οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπολογίστηκαν σε 2.548,44 ευρώ, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης