Αιτωλοακαρνανία: O «Hippi» συνέλαβε τον διακινητή τριών κιλών χασίς

Αιτωλοακαρνανία: O «Hippi» συνέλαβε τον διακινητή τριών κιλών χασίς

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ο οδηγός

xasis
Όταν είδε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να του κάνουν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μαζί τους τον σκύλο ανιχνευτή «Hippi», κατάλαβε ότι δεν θα την γλίτωνε ένας 26χρονος Έλληνας.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ο οδηγός, ο οποίος αμέσως βρέθηκε με χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου ο «Hippi» ξετρύπωσε τις ποσότητες ναρκωτικών που είχε σκοπό να διακινήσει ο συλληφθείς στην ευρύτερη περιοχή.

Συνολικά, εντόπισε δυο γυάλινα βάζα και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστης κάνναβη βάρους δυο κιλών και 969 γραμμαρίων, 54 κλαδιά κάνναβης βάρους 506 γραμμαρίων, δυο κορμούς από χασισόδεντρα, τρεις καρτέλες με 27 σπόρους κάνναβης και 29 θυλάκια με βαμβάκι για τη φύτευση των σπόρων.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης