Κως: Απάτη από «μαϊμού» τραπεζικό με λεία 10.000 ευρώ

Κως: Απάτη από «μαϊμού» τραπεζικό με λεία 10.000 ευρώ

Ακόμα μία απάτη εις βάρος πολίτη

kliseis_apati
Άλλο ένα επεισόδιο στην ατελείωτη σειρά με τις απάτες σε βάρος αφελών πολιτών στα Δωδεκάνησα καταγράφηκε στην Κω, με θύμα έναν 59χρονο που δελεάστηκε από την «προσφορά» ενός επιτήδειου για την χορήγηση ενός ιδιαίτερα μεγάλου ποσού!

Ο άγνωστος απατεώνας που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 59χρονο ισχυρίστηκε ότι είναι τραπεζικός υπάλληλος και τον ενημέρωσε ότι στο όνομά του υπήρχαν διαθέσιμα 65.000 ευρώ! Όμως, για να κατατεθούν στον λογαριασμό του, θα έπρεπε να καταθέσει 5.000 ευρώ σε λογαριασμό άλλης τράπεζας.

Το θύμα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, παρ’ όλο που ο λογαριασμός που του έδωσε ο άγνωστος συνομιλητής του ήταν… άλλης τράπεζας από αυτήν που υποτίθεται ότι εργάζεται! Έτσι, κατέθεσε τα χρήματα και μάλιστα στη συνέχεια κατέθεσε και άλλα 5.000 ευρώ που του ζήτησε ο δράστης, χωρίς ούτε αυτή τη φορά να υποψιαστεί ότι είχε να κάνει με απατεώνα!

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», αφού κατέθεσε τα συνολικά 10.000 ευρώ, ο 59χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε την Ασφάλεια Κω, οι άνδρες της οποίας διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον απατεώνα μέσω του λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης