Βιαστής ανηλίκου συνελήφθη με ένταλμα στην Ελασσόνα

Βιαστής ανηλίκου συνελήφθη με ένταλμα στην Ελασσόνα

Οι αρχές αναζητούσαν τον 42χρονο στην Πρέβεζα και τον εντόπισαν στην Ελασσόνα

peripoliko_1
Στην Πρέβεζα αναζητούσαν οι αρχές έναν 42χρονο αλλοδαπό που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά κρυβόταν στην Ελασσόνα όπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον 42χρονο, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και τον συνέλαβαν για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που διέταξε τη μεταγωγή του στην Πρέβεζα για να απολογηθεί.

*** Με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη ένας 34χρονος από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Παρασκευής στην Κατερίνη, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν και φυγόποινος. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στην Πάτρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 22χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών και εννέα ημερών.

*** Στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας 32χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή με ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης