Πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ τρομοκράτησαν τη Νέα Κίο

Πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ τρομοκράτησαν τη Νέα Κίο

Άλλη μία νύχτα τρόμου στη Νέα Κίο στην Αργολίδα

KALASNIKOF
Άλλη μια νύχτα τρόμου και αγωνίας πέρασαν οι κάτοικοι της Νέας Κίου στην Αργολίδα, αφού απανωτοί σε τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονταν πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ που προέρχονταν από την καταυλισμό των Ρομά.

Κάποιοι ενημέρωσαν την Αστυνομία που ενέτεινε τις περιπολίες της για να αποτρέψει τυχόν συμπλοκές. Την περασμένη Κυριακή, οι κάτοικοι της Νέας Κίου είχαν αποκλείσει συμβολικά τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού από το Ναύπλιο, ομόφωνη απόφαση συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραβατικότητα των Ρομά και την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή. Αφορμή ήταν τα καθημερινά κρούσματα κλοπών και η βίαιη ληστεία σε βάρος μιας 85χρονης.

*** Μπαλωθιές αναστάτωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου και το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Δράστης ήταν ένας 49χρονος ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα με πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το αυτοκίνητό του και κατέσχεσαν το όπλο, τη θήκη του, έναν κάλυκα και 28 φυσίγγια. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης