Διέρρηξε το κυλικείο σχολείου στην Ηγουμενίτσα

Διέρρηξε το κυλικείο σχολείου στην Ηγουμενίτσα

Χρήματα και διάφορα προϊόντα ξάφρισε 42χρονη Ελληνίδα στην Ξάνθη - Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

police
Ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας ο «ποντικός» που είχε εισβάλει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυλικείο που βρίσκεται σε ένα σχολικό συγκρότημα στην Ηγουμενίτσα και είχε αρπάξει διάφορα προϊόντα και άλλα αντικείμενα.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας συνεχίζει την προανάκριση και ερευνά αν ο δράστης έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην περιοχή.

Χρήματα και διάφορα προϊόντα ξάφρισε από ένα περίπτερο μια 42χρονη Ελληνίδα στην Ξάνθη, αλλά την στιγμή που διέφευγε έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή της. Η «μακρυχέρα» δράστιδα εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και το χρηματικό ποσό που έκλεψε επιστράφηκε στον περιπτερούχο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης