Τροχαίο στην Πεντέλη: Σοκάρει η περιγραφή του οδηγού του λεωφορείου - Βελτιωμένη η κατάσταση του 14χρονου

Τροχαίο στην Πεντέλη: Σοκάρει η περιγραφή του οδηγού του λεωφορείου - Βελτιωμένη η κατάσταση του 14χρονου

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα» είπε ο οδηγός του λεωφορείου

leoforeio
Ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πεντέλη το βράδυ του Σαββάτου συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Πιο συγκεκριμένα, το αμάξι παρέσυρε τον ανήλικο όταν εκείνος κατέβηκε από λεωφορείο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, ενώ η 27χρονη οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορέιο. 

Ο οδηγός του λεωφορείου Δημοσθένης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τη στιγμή που το αγόρι βρέθηκε στην άσφαλτο μπροστά στα μάτια του.

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Δύο γιατροί περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο και, σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου, «του περάσανε τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».

Όσον αφορά τον 14χρονο που παραμένει στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, η κατάσταση του, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι προοδευτικώς βελτιούμενη και σήμερα θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης