Τρίκαλα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης χασίς

Τρίκαλα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης χασίς

Χρησιμοποιούσαν επτά χρήστες ναρκωτικών ως «βαποράκια» 

Trikala-xasisodentra-xasis
Δυο γυναίκες ηλικίας 37 και 36 χρόνων και ένας 36χρονος άνδρας είχαν συστήσει που καλλιεργούσε χασισόδεντρα και διέθετε προς πώληση την παραγωγή τους στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, χρησιμοποιώντας ως «βαποράκια» επτά χρήστες ναρκωτικών ηλικίας 24 ως 56 χρόνων.

Κατά την διάρκεια ερευνών στα σπίτια των τριών Ελλήνων και σε ένα όχημά τους, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου, άλλα έξι πλήρως αποψιλωμένα δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων, αποξηραμένη κάνναβη και κλώνοι βάρους ενός κιλού και 94 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με 200 ευρώ και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και τους επτά χρήστες που συμμετείχαν στην διακίνηση.

Σύλληψη και στην Καβάλα

Σε μια αγροτική περιοχή της Καβάλας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 30 και 80 εκατοστών. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,3 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης