Ιωάννινα: Έκαναν αγορές αξίας 2.290 ευρώ με ξένη κάρτα

Ιωάννινα: Έκαναν αγορές αξίας 2.290 ευρώ με ξένη κάρτα

Υπέκλεψαν τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και έκαναν αγορές

karta_veroia
Κρύος ιδρώτας έλουσε έναν κάτοικο των Ιωαννίνων όταν άνοιξε το «μπουγιουρντί» της τράπεζας και διαπίστωσε έντρομος ότι του είχαν χρεώσει διαδικτυακές αγορές ύψους 2.290 ευρώ που υποτίθεται ότι είχε κάνει με την πιστωτική του κάρτα το χρονικό διάστημα από 17 ως 27 Σεπτεμβρίου, χωρίς να το... ξέρει!

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι το θύμα εξακολουθούσε να έχει στην κατοχή του την πιστωτική του κάρτα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιοι κατάφεραν να υποκλέψουν με άγνωστο τρόπο τα στοιχεία και τους κωδικούς της και να την χρησιμοποιήσουν εν αγνοία του! Αμέσως υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που ξεκίνησε έρευνες, οι οποίες απέφεραν γρήγορα καρπούς.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών και διαπιστώθηκε ότι πίσω από τις αγορές βρισκόταν ένα ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι υπέκλεψαν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα, καθώς εκτιμά ότι με τον ίδιο τρόπο έχουν καταφέρουν να εξαπατήσουν και άλλους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης