Βόλος: Χτύπησε με γροθιές τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του

Βόλος: Χτύπησε με γροθιές τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του

Χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και την κόρη του στο πρόσωπο και στον αυχένα 

domestic_violence_endooikogeneiaki_via
«Τουλούμι» στο ξύλο έκανε την σύζυγό του και την μόλις 14 χρόνων κόρη τους ένας 35χρονος Αλβανός «νταής» μέσα στο σπίτι τους στον Βόλο, όταν βγήκε εκτός εαυτού λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης συζύγου του, 35χρονος την χτύπησε στο κεφάλι με ένα αντικείμενο, ενώ ταυτόχρονα την εξύβρισε και την απείλησε. Στη συνέχεια, χτύπησε και την 14χρονη κόρη τους με γροθιές στο πρόσωπο και τον αυχένα! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες στον «ζόρικο» αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύλληψη φυγόποινου στο Αγρίνιο

Για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών και σε έναν 39χρονο Έλληνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης