Αργοστόλι: Ανήλικος άρπαξε 2.000 ευρώ από περίπτερο

Αργοστόλι: Ανήλικος άρπαξε 2.000 ευρώ από περίπτερο

Αναζητείται ο πατέρας του δράστη

syntagma_periptero
Δεν χάρηκε για πολύ την πλούσια λεία του ένας ανήλικος που κατάφερε να τρυπώσει σε ένα περίπτερο στο Αργοστόλι το βράδυ της Τρίτης και να «βουτήξει» ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που ο ιδιοκτήτης προόριζε για να αγοράσει εμπορεύματα.

Ο πιτσιρίκος κατάφερε να βάλει στην τσέπη 2.000 ευρώ και έφυγε για το σπίτι του, χωρίς να φαντάζεται ότι τριγύρω υπήρχαν κάμερες οι οποίες τον κατέγραψαν να βγαίνει από το περίπτερο. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα χρήματα. Ο ανήλικος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 40χρονος πατέρας του που αναζητήθηκε για να συλληφθεί για παραμέληση της εποπτείας του αλλά δεν βρέθηκε.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης διάρρηξης στην αποθήκη 75χρονης

Ένας ανήλικος μετανάστης ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης στην αποθήκη του σπιτιού μιας 75χρονης στην περιοχή του Αφάλωνα στη Λέσβο, που έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος διασταύρωσε τα αποτυπώματά του και η Ασφάλεια Μυτιλήνης σχημάτισε δικογραφία σε βέρος του αλλοδαπού, ο οποίος είχε κλέψει ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικοσκευής, ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης